17 Mayıs 2013 Cuma

Cool Tools For School

http://cooltoolsforschools.wikispaces.com/Image+Tools
Kim : Özellikle öğretmenler , öğrenciler kullanır ; ama bence teknolojiyle uğraşıp , değişik sitelerden faydalanmak isteyen herkes kullanabilir.
Nerede : Facebook , Twitter , Blog gibi sosyal paylaşım sitelerinde kullanılabilir.
Nasıl : http://www.youtube.com/watch?v=ijfP5AuSBr8 bu videoyu izleyerek nasıl kullanağınız hakkında bir fikir sahibi olabilirsiniz.
Niçin : Akrabalarından uzakda yaşayan insanlar mutlu , heyecalı , üzüntülü günlerini akrabalarıyla , sevdikleriyle paylaşabilir. Twitter , youtube gibi kanallardaki izlenilen şeyleri , görülen fotoları kendi hayal güçlerimizle geliştirebiliriz. Fotoğraflarımızda değişiklikler yapabiliriz. Örneğin; değişik çerçeveler..
Ne zaman : Fotoğrafını paylaşmak ve eğlenceli bir şeyler yapmak istediğin her an kullanabilirisin.

http://cooltoolsforschools.wikispaces.com/Music+Tools
Kim : Genellikle müziği seven , farklı tarz müzikler oluşturmaklardan hoşlanan ve slaytlarnda , movie makerla gösteri yaparken değişik müzikler kullanmak isteyen herkes kullanabilir.
Nerede : MP3 , Youtube , Slayt , Movie Maker gibi sitelerde, Müzik deslerinde kullanılabilir. Ayrıca oyun izlemek ve müzik paylaşımında kullanma
Nasıl :  Tüm müzik kütüphanesine erişmek için herhangi bir Internet Tarayıcısı ile, herhangi bir işletim sistemi kullanınız.
Niçin : Çocuklar için müzik bulunabilir. Değişik enstrumanlarla farklı sesler oluşturulabilir. Değişik müzik klipleri bulunup dinlenip izleebilir.Ayrıca oyun izlemek ve müzik paylaşımında kullanmak için de kullanılır.
Ne zaman : Eğlenceli bir şeyler yapmak istendiğinde, Slatytts vs. seslerle desteklemek istendiğinde kullanılır.
http://cooltoolsforschools.wikispaces.com/Presentation+Tools
Kim : Sunum yapmak isteyen herkes kullanabilir. Özellikle eğitimciler.
Nerede : Powerpoint gibi sitelerde slayt vb. şeylerle sunum yapmada kullanır. Herhangi bir web sayfasında yayınlanabilir. Kendi online dergi, broşür, katalog, dosyaları ve daha fazlasını oluşturabilirsiniz.
Nasıl : http://webtools4u2use.wikispaces.com/Presentation+Tools burdan nasıl kullanılacağına dair daha fazla bilgi sahibi olabiliriz.
Niçin : Eğitimde kullanılcaksa dersi daha etkili hale getirmek, işle ilgili bir sunumsa dinleyicilerin ilgisini çekmek için kulanılır.
Ne zaman : Nerede olursanız olun, bir kaç tıklama ileistediğiniz zaman sunular oluşturabilirsiniz.
* Arkadaşlar seçtiklerimin hepsi ücretsizidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder